Praktiser Ho’oponopono healing med 4 enkle trinn

Har du hørt om terapeuten fra Hawaii  som helbredet en hel avdeling kriminelle sinnslidende pasienter, uten noen gang å møte noen av dem eller tilbringe et øyeblikk i samme rom?

Av dcole –  Laughter online University

Oversatt av Anita Sweeney

Det er ikke en spøk. Terapeuten var Dr. Ihaleakala Hew Len. Han gjennomgikk  hver av pasientenes journaler, og  han helbredet dem ved å helbrede seg selv. De fantastiske resultatene virker som et mirakel, men mirakler skjer når du bruker Ho’oponopono, eller Dr. Lens oppdaterte versjon han kaller «Self- I-dentity Through Ho’oponopono» (Sith). Jeg har hatt gleden av å delta på et av hans foredrag for noen år siden, og begynte å praktisere Ho’oponopono øyeblikkelig. Resultatene er ofte forbløffende. Trenger du et mirakel?

Hva du kanskje ønsker å forstå er hvordan dette overhodet fungerer. Hvordan kan du helbrede deg selv og dermed helbrede andre? Hvordan kan du overhode helbrede deg selv?

Hvorfor skulle dette påvirke noe «der ute»? Hemmeligheten er at «der ute» ikke finnes – alt som skjer med deg foregår i ditt sinn. Alt du ser, alt du hører, hver person du møter, opplever du i tankene dine. Du bare tror det er «der ute», og du tror at det fritar deg for ansvar. Faktisk er det stikk motsatt: Du er ansvarlig for alt du tenker, ​​og alt som får din oppmerksomhet. Hvis du ser på nyhetene, er alt du hører på nyhetene ditt ansvar. Det høres voldsomt ut, men det betyr at du også er i stand til å fjerne det, rense det og gjennom tilgivelse, endre det.

Det er fire enkle trinn til denne metoden, og rekkefølgen er ikke så viktig. Omvendelse, tilgivelse, takknemlighet og kjærlighet er de eneste kreftene som arbeider – men disse kreftene har utrolig makt.

Den beste delen av den oppdaterte versjonen av Ho’oponopono er at du kan gjøre det selv, du trenger ingen andre der, du trenger ikke at noen hører deg. Du kan «si» ordene i hodet ditt. Kraften er i følelsen og universets vilje til å tilgi og elske.

hooponopono

Trinn 1: Omvendelse – Jeg beklager (Repentance – I’M SORRY)

Som jeg nevnte ovenfor, er du ansvarlig for alt i tankene dine, selv om det synes å være «der ute». Når du innser det, er det veldig naturlig å føle beklagelse. Jeg vet at jeg gjør. Hvis jeg hører om en tornado, er jeg så angerfull over at noe i min bevissthet har skapt den idèen. Jeg er så veldig lei meg for at noen jeg kjenner har et brukket bein som jeg innser at jeg har forårsaket.

Denne erkjennelsen kan være smertefull, og du vil sannsynligvis gjøre motstand mot å akseptere ansvar for problemer «der ute» før du begynner å praktisere denne metoden på dine mer åpenbare problemer «her inne» og se resultater.

Så velg noe du allerede vet du har forårsaket for deg selv? Overvekt? Avhengighet mot nikotin, alkohol eller andre stoffer? Har du problemer med sinne? Helseproblemer? Begynn der og si at du beklager. Det er hele trinnet: JEG BEKLAGER. Selv om jeg tror det er mer kraftfult om du sier det tydeligere: «Jeg innser at jeg er ansvarlig for (problemet) i mitt liv og jeg føler forferdelig anger over at noe i min bevissthet har forårsaket dette.»

Trinn 2: Be om tilgivelse – Tilgi meg (Ask Forgiveness – PLEASE FORGIVE ME)

Ikke bekymre deg om hvem du spør. Bare spør! Vær så snill og tilgi meg. Si det om og om igjen. Men det. Husk din anger fra trinn 1 mens du ber om å bli tilgitt.

Trinn 3: Takknemlighet – TAKK (Gratitude – THANK YOU)

Si «takk» – igjen spiller det egentlig ingen rolle hvem eller hva du takker. Takk kroppen din for alt den gjør for deg. Takk deg selv for å være den beste du kan være. Takk Gud. Takk universet. Takk uansett hva det var som nettopp tilga deg. Bare fortsett å si TAKK.

Trinn 4: Kjærlighet – JEG ELSKER DEG (Love – I LOVE YOU)

Dette kan også være trinn 1. Si JEG ELSKER DEG. Si det til kroppen din, si det til Gud. Si jeg elsker deg til luften du puster, til huset som gir deg beskyttelse. Si JEG ELSKER DEG til dine utfordringer. Si det om og om igjen. Men det. Føl det. Det er ingenting så kraftig som Kjærlighet.

Det var det. Hele øvelsen i et nøtteskall. Enkelt og utrolig effektivt.

Dr Hew Len forklarer Ho`oponapona og de fire trinn til selvhealing.

Bilder: Anita Sweeney

Referanser:

Ho’oponopono: The Ancient Hawaiian System of Healing
IZI LLC
Kahuna healing

Annonser


Gi ut din egen bok hos 1stwave Books

Kvadrat banner

Et friskt samfunn innen kropp, sinn og sjel
Kvadrat banner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *